Behandelingen

Wanneer je een (acute) pijnklacht hebt tijdens openingstijden, dan kun je bellen met ons telefoonnummer: 024-3556001. Als je voor 10 uur belt, kun je nagenoeg altijd diezelfde dag nog terecht.

Algemene tandheelkunde

Van een halfjaarlijkse controle of een acute behandeling tot en met een cosmetische ingreep. Jouw gebit is bij Tandarts Wouter in goede en vertrouwde handen. Want je gebit bepaalt in grote mate hoe je er uitziet en is onmisbaar om te eten en te praten. En wat is een stralende lach zonder mooie en gezonde tanden? Daarom zorgen wij ervoor dat je tanden en kiezen in optimale conditie zijn én blijven, zodat je niet alleen alles kunt eten, maar er ook goed uitziet en je vol zelfvertrouwen kan praten en kan lachen.

Graag zien we je regelmatig voor een periodieke controle, zodat je gebit en mond gezond blijft. Mochten er problemen zijn of aankomen, dan bespreekt Tandarts Wouter met je of er een extra behandeling nodig is en natuurlijk welke behandeling. In ‘gewone-mensen-taal’ legt Tandarts Wouter stap voor stap je uit hoe een behandeling verloopt, hoeveel behandelingen er nodig zijn, hoe lang de behandeling duurt en of er eventuele risico’s zijn. We houden je dus helemaal op de hoogte.
Kleine ingrepen bespreken we direct en de behandeling volgt, indien mogelijk, meteen. Denk daarbij aan een eenvoudige gebitsreiniging of het maken van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij je vooraf over de kosten. Wij doen dit altijd voor behandelingen vanaf € 250,-. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen al binnen twee dagen.

Tandarts Wouter besteedt veel aandacht aan preventieve tandheelkunde, zodat je gebit mooi en gezond blijft. Eén van de belangrijkste taken van Tandarts Wouter is het voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen. Maar dat begint natuurlijk niet bij Tandarts Wouter, maar bij jezelf. Door je gebit goed te onderhouden, leg je zelf de basis voor een gezond gebit. Ook onze mondhygiëniste staat graag voor je klaar. Bijvoorbeeld voor een professionele reiniging van het volledige gebit of een advies over de beste verzorging van uw tanden en kiezen. Indien nodig maken wij röntgenfoto’s om vroegtijdig beginnende problemen te signaleren, zodat wij snel tot behandeling over kunnen gaan. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

tag

Meer informatie over

De praktijk

Lees hier meer over de praktijk en ons team.

Tarieven

Lees hier meer over tarieven & betaling.

Contact

Klik de onderstaande knop om in contact te komen met Tandarts Wouter.

Schrijf je in als patiënt van Tandarts Wouter

Klik de onderstaande knop om in contact
te komen met Tandarts Wouter

Inschrijven als patiënt