Waarom Tandarts Wouter?

Waarom kiezen voor Tandarts Wouter? Wij geven je in ieder geval 21 redenen.

 1. Altijd behandeld door 1 en dezelfde tandarts.
 2. Uitgebreide uitleg voor, tijdens en na de behandelingen.
 3. Persoonlijke aandacht voor elke patiënt, voor zowel jong als oud en alles wat daar tussenin zit.
 4. Kleinschalige praktijk, maar wel ruim opgezet. Tandarts Wouter zit in een historisch Nijmeegse villa, vlakbij het centrum, maar toch met veel rust. De praktijk is heel modern en van alle nieuwste technieken voorzien. Door de mooie ligging en het mooie pand zullen je tanden niet gezonder en mooier worden, maar het zal helpen om met iets meer plezier naar de tandarts te gaan.
 5. Makkelijk te bereiken, zowel met auto, fiets, lopend als met openbaar vervoer. Er is een bushalte voor de deur.
 6. Voldoende en gratis parkeergelegenheid bij de praktijk zelf.
 7. Er heerst bij Tandarts Wouter voor tandartsbegrippen altijd een gezellige sfeer.
 8. Geen wachtlijsten, wij kunnen ruimte maken voor nieuwe patiënten en zij kunnen altijd binnen 1 à 2 weken terecht voor hun eerste afspraak. Daarmee zijn wij een uitzondering, want veel tandartspraktijken hebben een patiëntenstop.
 9. Alle begrip voor angst. Ben je bang voor de tandarts? Laat het even weten, dan houden we daar rekening mee! We nemen dan extra tijd voor je en doen niets voordat je je er prettig bij voelt. Onze ervaring is dat patiënten na de behandeling vaak zeggen dat het allemaal best meeviel. En bedenk: je bent zeker niet de enige.
 10. Voorrang bij pijnklachten. Pijnklachten zijn erg vervelend. Daarom krijg je bij pijnklachten altijd voorrang. Je kan bijna altijd dezelfde dag nog geholpen worden, als je het op tijd laat weten. We reserveren hier gewoon tijd voor bij het plannen van onze diensten.
 11. Tandheelkunde voor iedereen. Je bent altijd van harte welkom. We richten ons niet op een specifieke doelgroep. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, wat je verdient of wat je geloof is. Tandarts Wouter maakt geen verschil tussen de ene mond en de andere.
 12. Altijd bereikbaar. Heb je vraag, dan kan je die altijd stellen via onze mail. Tijdens onze openingstijden zijn we ook altijd telefonisch bereikbaar. Zijn we gesloten, dan heb je altijd de mogelijkheid om de Spoeddienst te bellen.
 13. Jouw wensen staan altijd voorop. Een gezond gebit is een waardevol bezit, daarom verdienen jouw tanden alle aandacht bij Tandarts Wouter, maar dat geldt ook voor jezelf. Want eerlijk is eerlijk: veel mensen vinden een bezoek aan de tandarts niet hun favoriete uitje. We nemen dus voldoende tijd om adviezen te geven over de mogelijkheden om tot die wensen te komen. Voor- en nadelen worden besproken, begrotingen van kosten worden gegeven en advies wat voor die wensen de beste mogelijkheid zou zijn, daarna kan je zelf jouw beste keuze bepalen.
 14. Herinnering per mail. Als je ons je e-mailadres hebt doorgegeven, sturen we je altijd bij afspraken die langer zijn dan een half uur een herinnering per mail. Want wij begrijpen heel goed dat je niet de hele tijd kan denken aan je tandartsbezoek. Dit is voor ons een kleine moeite.
 15. Voorkomen is beter dan genezen Preventie is essentieel voor het behouden van een gezond gebit. We bieden je daarom tijdens, rondom en naast de behandeling veel informatie over hoe je jouw gebit gezond houdt. Dit doen we met poetsinstructies, controles, röntgenfoto’s, fluoridenadviezen, voedingsadviezen en uitgebreide informatie op de website.
 16. Regelmatige controle voorkomt problemen. Als we je gebit goed controleren, is de kans op problemen aanzienlijk kleiner. Daarom controleren we je bij voorkeur twee keer per jaar. Zo kunnen we je tijdig adviseren én is de kans een stuk kleiner dat je langs moet komen voor een klacht.
 17. Betere/hogere kwaliteit door regelmatige bijscholing en nieuwe opleidingen. Zowel de tandarts, mondhygieniste als assistente laten zich regelmatig bijscholen over de nieuwste technieken, verbeteringen en ontwikkelingen binnen tandheelkunde. Tandheelkunde zal zich permanent ontwikkelen en verbeteren en zo zullen wij dat ook doen.
 18. Geen pijn bij Tandarts Wouter! Dat is natuurlijk overdreven, maar door zelf aan te geven waar je bang voor bent, hierover uitleg te krijgen en gerustgesteld te worden, zal in grote mate bijdrage dat de pijn zo minimaal als mogelijk wordt gehouden. Ook is er altijd mogelijk tot verdoving. Vind je het fijn dat er voor de behandeling al verdoofd wordt, vraag er gerust naar. Op deze manier worden de behandelingen een stuk minder vervelend.
 19. Wat is de mooiste kleur van je tanden? Iedereen heeft daar zijn eigen mening over. Bij tandarts Wouter kun je zelf bepalen welke kleur jij het mooiste vindt. Bij een kroon, brug, facing, kunstgebit kun je zelf kiezen. Tandarts Wouter zal je altijd adviseren, maar de uiteindelijke keuze is geheel aan jezelf.
 20. Tandarts Wouter werkt ook samen met zijn mondhygieniste. De zorg voor je mond beperkt zich niet alleen tot de tanden en kiezen. Misschien wel even belangrijk zijn het tandvlees, het bot en de gezonde bacteriën om de tanden en kiezen. Daar is de mondhygieniste in gespecialiseerd. Zij draagt zorg voor de optimale reiniging en bijsturing van de mondverzorging.
 21. Geen zorgen over directe betalingen. Tandarts Wouter werkt samen met Infomedics, een rekencentrum die de rekeningen waar mogelijk direct bij de zorgverzekeraar indient en declareert en alleen een rekening naar je eigen adres zal sturen voor het bedrag wat niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

Meer informatie over

Behandelingen

Lees hier meer over de behandelingen.

Tarieven

Lees hier meer over tarieven & betaling.

Contact

Klik de onderstaande knop om in contact te komen met Tandarts Wouter.

Maak een afspraak met Wouter

Klik op onderstaande knop om in
contact te komen met Tandarts Wouter

Inschrijven als patiënt