Behandelingen

Wanneer je een (acute) pijnklacht hebt tijdens openingstijden, dan kun je bellen met ons telefoonnummer: 024-3556001. Als je voor 10 uur belt, kun je nagenoeg altijd diezelfde dag nog terecht.

Angstbehandeling

Ben je bang voor de tandarts? Dan is het goed te weten dat je zeker niet de enige bent. We hebben er begrip voor dat veel mensen bang zijn voor de tandarts. Maar laat dit je er niet van weerhouden om een bezoek aan de tandarts te brengen. Tandarts Wouter heeft grote affiniteit en geduld om mensen met angst te helpen en te behandelen. Jouw comfort en wensen staan daarbij altijd voorop.

Tandarts Wouter staat samen met zijn team voor je klaar, neemt de tijd en luistert. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over wat hij/zij gaat doen. Ook word je volledig gerustgesteld en er wordt snel en efficiënt gewerkt, zonder onnodig wachten en er worden niet meer behandelingen uitgevoerd dan nodig is. Wij zullen je ook nooit vertellen dat wij WEL jouw angst in de tandarts kunnen wegnemen, maar als je ons kan vertrouwen, dan kunnen we rustig aan toch alle behandelingen uitvoeren die nodig zijn en misschien kun je daarna wel zeggen dat je het minder erg vindt om weer terug te komen.

Angst voorkomen is belangrijk. Wij adviseren je daarom om je kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze een behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze alvast wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op speelse wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers. Nogmaals, je mag altijd bang zijn, maar wij vragen je alleen ons te vertrouwen. We zorgen ervoor dat je behandeling zo prettig mogelijk verloopt en dat je bij Tandarts Wouter weer graag terugkomt.

tag

Meer informatie over

De praktijk

Lees hier meer over de praktijk en ons team.

Tarieven

Lees hier meer over tarieven & betaling.

Contact

Klik de onderstaande knop om in contact te komen met Tandarts Wouter.

Schrijf je in als patiënt van Tandarts Wouter

Klik de onderstaande knop om in contact
te komen met Tandarts Wouter

Inschrijven als patiënt