Behandelingen

Wanneer je een (acute) pijnklacht hebt tijdens openingstijden, dan kun je bellen met ons telefoonnummer: 024-3556001. Als je voor 10 uur belt, kun je nagenoeg altijd diezelfde dag nog terecht.

Bleken (bleaching)

Verkleuring van de tanden komt bij heel veel mensen voor, door allerlei uiteenlopende oorzaken. Het is niet schadelijk voor de gezondheid van uw gebit, maar we willen toch graag mooie witte en stralende tanden. Wanneer we lachen willen we toch graag ons gebit laten zien. En het voelt toch veel prettiger als die er stralend uitzien. Op dat moment biedt bleken van je tanden uitkomst. Met behulp van bleken kunnen wij je tanden weer witter krijgen. Bleken is een relatief eenvoudige ingreep om je tanden weer witter te krijgen.

Bleken is een verantwoorde methode en is op dit moment de beste en meest veilige methode om je tanden weer wit te krijgen zonder te hoeven boren of slijpen aan je tanden. Er zijn 2 soorten methodes. Bij de eerste werken we hiervoor met een mal, die perfect aansluit op je tanden en waar je bijvoorbeeld alleen ’s nachts mee hoeft te slapen. Zo krijg je wittere tanden terwijl je slaapt. De andere methode is in de stoel. De gespecialiseerde assistente zal met behulp van een gel en speciale lamp je tanden in ongeveer 90 minuten witter maken. Wij gebruiken hiervoor de producten van Philips Zoom. Wil je meer informatie welke behandelmethode het beste voor jou is, bel of mail gerust met de assistente van Tandarts Wouter.

tag

Meer informatie over

De praktijk

Lees hier meer over de praktijk en ons team.

Tarieven

Lees hier meer over tarieven & betaling.

Contact

Klik de onderstaande knop om in contact te komen met Tandarts Wouter.

Schrijf je in als patiënt van Tandarts Wouter

Klik de onderstaande knop om in contact
te komen met Tandarts Wouter

Inschrijven als patiënt